EDİTÖRÜNÜZDEN

2014 sezonun düğün hazırlıkları başladı…

Başrolde çiçekler…

2014 sezonun düğün hazırlıkları başladı…

Geçtiğimiz kış günlerinde sevgililerin birbirine verdikleri romantik sözler, alınan nikah tarihleri, tatlı telaşlı günler şimdi başlıyor.

Düğün hazırlıkları deyip geçmeyin, çok kapsamlı bir iş bu , düğün mekanı, davetiye, düğün pastası, çiçekler, balayı alternatifleri, damatlık ve belki de bir genç kızın en önemli detayı ”gelinlik” seçimi.

wedding editoryel Ocak 2014

 

Gelinlik modasında son gelişmeleri sizlere aktarmak isterim;

Evet bu yıl çiçeklerin yılı olacak, birçok modacı gelinliklerini yapay veya canlı çiçekler ile bezemiş…
Bir de bu yıl altın dokunuşlar veya altın işlemeli kumaşlar çok ön planda. Gelinlik daha sade tasarlandıysa, o zaman bu çiçek ve altın dokunuşlar saçlara kondurulmuş.

Bu bana biraz Truvalı Heleni anımsattı. 2014 yılı gelinlik modasında artık taşlı, pırlantalı taçlar yok, bunun yerine çiçek taçlar moda. İster minik papatyalardan,ister kokulu beyaz liliyumları topuzlarınıza ekleyin, her tür çiçek çok gözde.. Belki daha sofistike bir tarz için çiçek yerine kurutulmuş böğürtlen, ahududu dalları sizin saçını süsleyebilir.

Tasarımcılar çiçeği sevmeyenleri de unutmamış.. Büyük şapkalar size çok seksi ve feminen bir hava katacaktır, ayrıca 2014 yazında yine çok moda olan vintage tarzını unutmayın…

Özellikle kısa boylu gelin adayları 60’lı yılların tarzında bilek üstü gelinliklerini, saç aksesuarı olarak kullanacakları minik kepli tüller ile çok seksi olabilirler.

Geçen yıl gelinliklerde kurdeleler çok kullanılmıştı, fakat 2014 ilkbahar/yaz modasında gelin adayları için çiçekler ön planda tutulmuş, ister tüllerin üstüne serpilmiş, ister kumaşın dokusu olsun, ister canlı çiçekler olsun… Her yer gerçekten bahar gibi olacak..

wedding editoryel Ocak 2014 2

Monique Lhuillier , Rivini, Vera Wang, Oscar de la Renta ve Chanel gibi uluslararası tasarımcılar, 2014 gelinlik modasında, gösterişli kabarık modellerden uzak daha sofistike, daha feminen olan düz etekli modeller çalışmışlar. Yine ilkbaharda gelinliğinize çok farklı bir hava katacağını düşündüğüm baskın sarı renkli nergislerden tasarlanan bir gelin buketi hayal edin….

Eminim herkesin gözü sizin üstünüzde olacak.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu