EDİTÖRÜNÜZDENMakaleler

2015 yılı Düğün Modası Yeni Trendler

2015 yılı Düğün Modası …
Yaratıcı aydınlatmalar
Emin olun artık bu işinde tasarımcıları var.. Yaratıcı ışıklandırma özellikle düğün temanıza uygun yapıldığında gerçekten inanılmaz bir atmosfer oluşuyor. İsterser bir depo ister bir bahçe olsun.. Stil danışmanınıza mutlaka danışın, size harikalar yaratacaktır.
Gelinliklerinizi kendiniz süsleyin
O abartılı, kabarmış , olduğundan daha da büyük gösteren gelinlikler yok bu yıl . 2015 yılının trendy gelinlikleri daha romantik, belki biraz daha yumuşak gri tonlarında  ama ağır işlemeler yok… Yurtdışında bazı gelin adayları kırtasiyeden taş şeritler ve minik danteller tedarik edip kendileri bile dekore ediyor. Hazır gelinlik demişken, söylediğimiz gibi 2015 model gelinlik daha yalın biçimde , vintage tarzı öne çıkartıyor. Bu da kollarda küçük ayrıntılar getiriyor, minik kapaklar gibi, mendil kol dediğimiz şekiller.
Sembolizm
Artık yeni çiftler biraz geleneklerden daha uzak temalı düğünler organize etmek istiyorlar. Modern çiftler düğünlerine derinlik katmak için yeni yeni yollar deniyor. Düğün temaları için semboller seçiyorlar, sonsuzluk işareti, sevgi düğümleri, oklar, mavi kelebekler veya fantastik figürler, Peter Pan gibi.
Çarpıcı Gelin Buketleri
Evet, gelinlerin ellerinde artık yumuşak, pastel tonlarında çiçekler out ! 2015 yılında gelinler çarpıcı renklerde gelin buletleri taşıyacak.. Parlak mavi renkler değişik , ya marsala rengimize ne oldu ? Şarap kırmızı güller veya karanfilleri hayal edin, muhteşem.. Bir de gelinlik ile aynı renk , yani beyaz gelin buketleri vardı bir zamanlar… aman Allahım bunlar kesinlikle bu yıl yasak.
Origami
Origami geçen yıldan beri hayatımıza her anlamda girmeyi başardı. Bu yıl gelin saçlarında bile origami şekiller var, artık daha ne diyelim ?Sizde bir fark yaratın ve 2015 yılı için düğününüzde origamiyi tercih edin. Belki davetiyeleriniz, gelin buketinizde, masa ortası süslemelerde, belkide herkesi şaşırtacak gelinliğinde.
Orta masa süslemeleri
Geçen yıllara göre daha minik çiçekli masa süslemeleri düşünün, belli minik kokulu güller ve böğürtlen dalları, veya koyu pembe şakayıklar ile çilek dallarını veya başka tomurcuklar ile birleştirin. Zaten genelde rustik ahşap dokular, doğal malzemeler , yeşil bitkiler ile düğüne hakim olacak 2015 yılında .
Geometri Düğün Pastaları
Tadı tabiiki size kalmış, ister bol fıstıklı , ister kestaneli, ister karadutlu olsun… Ama düğün pastanızı artık yuvarlak biçimde beş katlı olarak sipariş vermeyin.. Geometrik biçimler hayal edin, belki sizin için bir manası olan veya modern düğün temanıza uygun olabilir. En basit şekli ile kare dört katlı bir düğün pastanız olsun. Ama çiçekler ile süslenmiş olmasın… Zaten pasta tasarımcınız size geometrik şekiller ile harika yaratacaktır.
Düğün Mekanınız sofistike olsun
Bu konu mutlaka düğün temanız ile ilgili , fakat yinede düğün mekanı olarak seçtiğiniz yeri daha karizmatik hale getirin. Belki eski bir fabrika , veya demirhane gerçekten etkileyici olabilir. Mekanı farklı bölümlerine ayırabilir, arka fonları düzenleyebilirsiniz. Düğün mekanınız hakkında düğün danışmanınızdan bilgi istemeyi unutmayın!
2015 yılı Düğün Modası…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu