BalayıBültenlerDamat Adayları İçinDüğün HazırlıklarıGelin Adayları İçin

2016 Düğün Trendleri

2016 Düğün Trendleri Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel’inde Belirlendi

Gelin ve damat adayları için 2016’nın düğün konseptlerini belirlemeyi hedefleyen Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel düğün konusunda marka olma yolunda ilerliyor.

Evlilik ve düğün trendlerini belirleyen Türkiye’nin en önemli markalarının yer aldığı organizasyonda, yüzlerce davetli için muhteşem bir etkinlik düzenlendi.

Açıldığı tarihten itibaren prestijli davetlerin ev sahipliğini yapmış olan Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel‘i bu sefer düğün salonlarında 2016’nın düğün konsept ve gelinlik trendlerinin tanıtıldığı etkinliğe ev sahipliği yaparak, gelin ve damat adaylarına unutulmaz anlar yaşattı.

Wyndham Grand İstanbul Levent’te 2016’nın düğün trendleri belirlendi
Yılın ilk gelinlik defilesi Wyndham Grand İstanbul Levent’te

Bugüne kadar hep başarılı organizasyonlar düzenleyen Wyndham Grand İstanbul Levent geçtiğimiz günlerde yeni evlenecek çiftlere rehberlik edecek özel düğün etkinliğini bir çatı altında topladı.

Katılımcı firmaların arasında bulunan, düğün organizasyon firmaları, alyans ve gelin takısı üreticileri, gelinlik tasarımcıları, davetiye ve nikah şekeri üreticileri  çok ilgi görerek gelin ve damat adaylarından siparişler aldılar.

Ziyaretçilere görsel bir ziyafet sunan katılımcı Esin Arıcan Haute Couture ”Düşlerin Sesi” isimli kreasyonu ile tasarımlarında ne kadar başarılı olduğunu tekrardan ispatladı. 2016 gelinlik trendlerinde şampanya ve pudra tonları dikkat çekti. 2016 yılın en önemli düğün teması ‘çiçek’ olduğundan, renkli çiçek temaları ile gelin ve damat adaylarına ilham katacak.

Bunun dışında farklı performanslarda düzenlendi ve katılan 10 çifte Wyndham Grand tarafından Özdilek çeyiz seti armağan edildi.

2016 Düğün Trendleri…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu