MakalelerDüğün Hazırlıkları

2016 Ev Dekorasyonu Fikirleri

2016 Ev Dekorasyonu Fikirleri

En son ev dekorasyon trendleri …

Yeni evlenecek olan çiftlere bu yılın ev dekorasyon fikirleri …

Gelin ve damat adayları düğün hazırlıkları sırasında, gelinlik, damatlık provaları, davetiye seçimi, mekan ve organizasyon telaşı yaşarken, bitmeyen bir çeyiz alışverişi süreci yaşıyorlar. Düğün hazırlıkları telaşı sürerken, çiftler yeni kuracakları yaşamları seçtikleri evde, mobilyası ve aksesuarları ile evlerini yuvaya dönüştürmeye hazırlanıyorlar.

Soyluluğun Simgesi Sımsıcak Bir Renk: Bordo
Hemen hemen herkesin evine zaman içinde bordo bir dekorasyon öğesi girmiştir. Bordonun sıcaklığı her daim mekanları ısıtmıştır.
Soyluluğun simgesi bordo ile evlerinize derinlik kazandırabilir, ev dekorasyonu nuzu çok daha etkileyici hale getirebilirsiniz.

Bordo mekanlarda hoş bir etki bırakır !
Tüm seçiminizi bordodan yana kullanmak belki evde kasvetli bir görünüm sağlayabilir, ama sadece birkaç dekorasyon öğesinde kullanacağınız bordo rengi evinize sıcak bir hava katabilir.

Bordo nasıl kombinlemeli?
Özellikle klasik tutkunları olan çiftler için ideal bir renk olan bordo, varak kaplamalardan ahşaba kadar birçok cila tarzı ile uyumludur.
Avangartta ise lake siyah ve lake beyaz cilalar için bordonun en iyi tamamlayıcısı diyebiliriz.
Modern bir mekanda ise düz inen bir bordo perde ya da bordo berjer mekana sıcacık bir atmosfer sağlayabilir.

Çarpıcı, iddialı, canlı ve ağırbaşlı bir renk: Nar Çiçeği
Nar çiçeği çarpıcı ve iddialı bir renk, ama bir o kadar da masum ve canlılığının yanı sıra ağırbaşlı.
Dolayısıyla bulunduğu mekanlara çarpıcı bir görünümün yanı sıra asil bir hava da katıyor. Hatırlayın, kıyafet olarak tercih ettiğinizde de bakışları üzerinize toplamanıza neden oluyor, değil mi ?

Nar çiçeğinin ev dekorasyon modasına katkısı … Kırmızı ile turuncu arasında kalmış, bu iki çarpıcı rengin kombinasyonundan doğan capcanlı bir renktir nar çiçeği rengi. Özellikle son yıllarda tüm tasarımcılara ilham olan bu renk dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarına bir şekilde dahil olmuş.

Nar çiçeği rengini nasıl mı kombinlemeli ?
Nar çiçeği saraylarda ve malikhanelerde zenginliğin sembolü olarak sıkça kullanılan bir renk. Bu kesinlikle rengin ağırbaşlılığından kaynaklanıyor.

Dolayısıyla klasik mekanlarda rahatlıkla tercih edilebilecek bir renk. Böylelikle klasik mekanın ağırlığına biraz daha canlılık katarak havasını daha da zenginleştirecektir. Bundan dolayı da klasik seven, yeni ev kuracak olan çiftler için kesinlikle nar çiçeği renginin hakim olduğu döşemeli koltuklar öneririz.

Nar çiçeği rengi için avantgart tarz seven gelinlerin yeni gözdesi desek yanılmış olmayız. Eğer renkliliği seviyorsanız avantgart stilin hakim olduğu yeni evinizde aksesuarları ve koltukları nar çiçeğinden tercih edebilirsiniz. Modern bir evde de nar çiçeği renginin duvarlara çok yakışacağından eminiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu