MakalelerGelin Adayları İçin

2016 Gelin Makyaj Modelleri

2016 Gelin Makyaj Modelleri

Düğün günü yaklaşırken yaz gelinleri için gelin makyaj örnekleri

Düğün günü yaklaşırken yaz gelinleri için bir kaç makyaj önerim olacak;

Öncelikle düğüne birkaç gün kala cilt bakımı yaptırmanızı tavsiye eder, ertesi 2 gün cildinizi dinlendirmenizi, sadece bol bol su içip, uygun bir nemlendirici kullanmanızı öneririm. Son zamanlarda Pink by Pure Beauty Blur Cream‘i tavsiye ederim, size kısa sürede ışıltılı bir görünüm sağlayacaktır. Aynı zamanda cildinizin gözeneklerini düzgünleştirerek sizi bebeksi bir cilde kavuşturacaktır.

Pink by Pure Beauty Blur Cream

Doğal bir gelin makyajının en önemli kısmı nemli ve pürüzsüz bir cilt. Yine aynı markanın çok beğendiğim başka bir nemlendiricisi Pink by Pure Beauty Essence de nemlendirerek cildinize tazelik katar.

Pink by Pure Beauty Essence

Fondöten tercihinim bu aralar favorim olan ve mat ama aydınlık bitiş sağlayan Revlon Photoready Airbrush Effect Fondöten . Ürün cildinizde rafine rötuş etkili gözeneksiz bir görünüm yaratır. Uygulama için parmaklarınızı, fırça ya da süngerinizi kullanabilirsiniz.

Gelin Makyaj Modelleri denince aklıma hemen somon ve şeftali tonları gelir, böylece hem taze hem de doğala çok yakın bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Revlon Photoready Primer+Shadow far paleti zemin için baz rengi oluşturur. İpeksi formülü sayesinde, somon rengi doğallığı ortaya çıkarır ve etkili bir göz makyajı sağlar.

Eğer renk tonları size biraz açık geldiyse, daha yoğun bir görünüm ve ifade elde etmek istiyorsanız farları ıslak olarak uygulayın.

Düğün günü etkileyici ve çarpıcı bakışların olmazsa olmazı tabii ki maskara !

Kirpiklerinizi hem dolgunlaştıran hem de uzatan Deborah Milano Extraordinary 5-in-1 Mascara .

Yüksek hassasiyete sahip ikonik biçimli bir fırçaya ve uca sahip olan maskara, göz kenarlarındaki en ince kirpiklerinizi bile yakalar ve daha fazla hacim ve belirginlik sağlar. Bu, ifadenize derinlik katacaktır. Maskara kullanmadan önce kirpiklerinizi öncesinde bir kirpik kıvırıcı ile kıvırın.

Sıra yüzü biraz renklendirmeye ve aydınlatmaya geldi. Elmacık kemiklerinizin üzerine genişce bir allık fırçasıyla şeftali tonlardaki NYC Cheek Glow Riverside Rose (651) allık ile canlı bir ifade elde edebilirsiniz. Yüzünüzü biraz daha daraltmak ve ışıltı katmak için ise üzerinden Kiko bronzer geçirebilirsiniz.

Dudaklarda abartıya kaçmamakta fayda var. Somon göz makyajı yaptığınız için dudaklarınızda da yine aynı tonda bir ruj tercih edin. Çok kolay sürülebilen Make Up for Ever Pro Sculpt Ruj hem dudaklarınız gün boyu nemli tutacak hem de hafif bir dolgunluk kazandıracak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu