Düğün HazırlıklarıBültenlerGelin Adayları İçin

2017 Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarınız tamam mı?

2017 Düğün sezonu açılmak üzere. Gelin ve damat adayları gelecek yılları için önemli kararlar arifesindeyken diğer taraftan da evlilik hazırlıkları devam etmekte.

Evlilik hazırlıklarının belki en önemli maddesi olan 2017 çeyiz listesi oluşturulması hakkındaki bugünkü yazımızı beğeneceğinizi umuyoruz.

2017 Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarınız tamam mı?
Özdilek, 2017 çeyiz listesi hazırlamanızda size en büyük yardımcı

Özdilek mağazalarında tüm tekstil ve dekorasyon ürünleri çeyiz alışverişleri için hazır.

Ülkemizin ev tekstili ve dekorasyonu konusunda tanınmış markası Özdilek, 2017 çeyiz listesi hazırlamanızda size en büyük yardımcı olmaya aday. Düğün sezonu alışverişlerinin günümüz şartlarında hızlı ve ekonomik olarak tamamlanması tüm gelin ve damat adaylarının isteğidir. Bu nedenle bir evin ihtiyacı olabilecek banyo takımları, ev tekstili, ev dekorasyonu kısacası tüm çeyiz seti ihtiyaçlarınızı tek yerde bulmak istiyorsanız Özdilek mağazalarını ziyaret etmenizi öneririz.

2017 Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarınız tamam mı?
Karaca, Mutlu Kare Evlilik Paketi

2017 Çeyiz listesi için en başa yazmanız gereken markalardan Karaca, “Mutlu Kare Evlilik Paketi” ile yanınızda.

Mutfak, sofra ve ev tekstili konularında tasarımlarıyla özellikle gelin adaylarının gözdesi olan Karaca, Mutlu Kare Evlilik Paketi içerisinde kare yemek takımı, çatal-kaşık-bıçak seti kahvaltı takımı ve tencere seti bulunmakta. Karaca çeyiz paketi ile mutfağınızın ve sofranızın tüm eksiklerini giderebileceğiniz gibi, ödemekte de sıkıntı yaşamayacaksınız. Bu emsalsiz çeyiz paketi 12 taksitle sizin olabilir.

2017 Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarınız tamam mı?
Wüsthof marka bıçak ve bıçak setleri

Crate and Barrel, Wüsthof ürünlerinde %40’a varan indirim!

Mutfak denince yemeklerin hızlı hazırlanmasında en büyük yardımcı, yani Wüsthof marka bıçak ve bıçak setleri olacaktır. Şimdi Wüsthof bıçakları Crate and Barrel’de şubat sonuna kadar % 40 indirimli.

2017 Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarınız tamam mı?
Stil 44 markası el emeği seramik banyo ve mutfak ürünleri üretiyor.

Mutfak ürünleri için yazdıktan sonra Stil44’ten bahsetmemek haksızlık olur.

Stil 44 markası ile el emeği seramik banyo ve mutfak ürünleri üreten Mimar Ayşe Elçi özgün çalışmalarıyla, yaşadığınız mekânlarda fark yaratıyor. Hazırladığı koleksiyonda ahşap ve seramiğin mükemmel uyumunu yakalayan markanın ürün çeşitleri arasında yer alan el yapımı lavabolar, banyo mutfak karoları, küçük mobilya grupları ve aksesuarlar sadece tüketiciler tarafından değil aynı zamanda HoReCamüşterileri, inşaat firmaları, mimarlar, iç mimarlar ve dekoratörler tarafından da talep edilmektedir.

2017 Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarınız tamam mı?
Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde mart ayı atölye çalışmaları

Haber bültenimizi Chefs Table Mutfak Akademisi mart ayı workshopları duyurusu ile tamamlayalım.

Dünyanın en iyi aşçılık okullarından biri olan Chef’s Table Mutfak Akademisi mart ayı atölye çalışmalarında Lübnan Mutfağı’ndan et pişirme teknikleri’ne, çikolata atölyesi’nden tatlı tapas’a kadar dünya mutfaklarından farklı tatlar hazırlamış. Ülkemizin WACS (Dünya Şefler Birliği) Sertifikası veren aşçılık okullarından biri olan Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde mart ayı atölye çalışmalarına katılabilmek için şimdiden yerinizi ayırtmanızı öneriyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu