EDİTÖRÜNÜZDENGelin Adayları İçin

2017 Gelinlik Modelleri

Dünya markalarının 2017 gelinlik modelleri

Gelin adaylarının en büyük sıkıntısıdır gelinlik seçimi. Hem şık olmalı, hem de rahat.

Hem şık olmalı, hem de sıra dışı.

Hem şık olmalı, hem de asla ve asla bir başkasının üzerinde görülmemeli…

Görüldüğü gibi gelinlik seçimi düğün hazırlıklarının en zorudur. Yukarıdaki tüm maddelerin başında saydığımız gibi önce şık olmalıdır.

Hem de çok şık!

Şıklıktan asla taviz vermeden farklı ve çok konuşulan bir gelin olabilmeniz için küçük bir araştırma yaptık ve 2017’nin gelinlik modellerini inceleyerek, gelecek yılın trendlerini şimdiden belirledik. Şıklığa önem vererek hazırladığımız 2017 gelinlik trendlerinde 5 faktör öne çıktı. Şık ve dinamik, şık ve cüretkar, şık ve yenilikçi, şık ve genç, şık ve renkli…

Şimdi tek tek trendlerimize yakın bir bakış atalım ve 2017 gelinlerinin şıklıkla beraber nasıl bir trende ayak uyduracaklarını görelim.

1 – Şık ve dinamik! Ve tabi ki tüm gün uyumlu…

2017 gelinlik modelleri için en dikkat çeken trendi katlı etekler olarak karşımıza çıkıyor. Gündüzden geceye kadar sürecek uzun düğünlerin favorisi olmayı hedefleyen katlı etek modelli gelinlikler her katının ayrı ayrı çıkarılabilir olması ile tüm gün boyunca farklı görüntüler sergileyerek en özel gününüze hareket katıyor.

Not: Bu sizin en özel gününüz. Kabarık ve katlı değil, düz ve katlı modelleri tercih edin. Düğününüz boyunca bir kuğu gibi salının.

The Oscar de la Renta Spring 2017 Bridal Runway Show.

2 – Şık ve cüretkar! Ve tabi ki bacak boyu detaylı…

Bir diğer trend iddialı yırtmaçlar olacak. Bacak boyuna güvenen ve gelinlik seçiminde bu detayı öne çıkarmak isteyen cüretkar gelin adayları 2017 yılında derin yırtmaçlar ile “evet” diyecekler!

 

Cymbeline 2017 Gelinlik Koleksiyonu – Barcelona Bridal Week 2016

3 – Şık ve yenilikçi! Ve tabi ki dominant sinyalli…

Gelinlik denilince akla ilk gelen detay kabarık etekler, taş ve inci detaylar… Peki, akla gelmeyenler desek? Sıra dışı, yenilikçi, çok konuşulacak bir gelinlik ile 2017 gelini olmak istiyorsanız size müthiş bir trend alarmımız var: Pantolon! Modern ve sofistike bir görünüm için kabarık etekleri pantolonlarla takas edin ve tüm davetlilere patronun kim olduğunu gösterin…

 

Rosa Clara Fashion Show 2017

4 – Şık ve genç! Ve tabi ki minyon tipli…

2017 gelinlik trendleri minyon tipli bayanlara adeta jest yaparak diz üstü modelleri ile dikkat çekiyor. Etek boyunun kısalmasıyla birlikte daha genç bir görünüme kavuşacak olan gelin adayları hele bir de minyon tipliyse kayınvalide ve görümceleri çok kıskandıracak… Tanıdığı hareket özgürlüğü ile düğün boyunca zıpır bir kız çocuğu gibi etrafta dolaşma şansını elinizin tersi ile itmeyin ve birçok ünlü markanın “bridal” koleksiyonuna giren diz üstü modellere şans tanıyın.

Barcelona Bridal Week – 2017 Pronovias Fashion Show

5 – Şık ve renkli! Ve tabi ki eğlence garantili…

Gelinlik dediğin beyaz olur! Bembeyaz olur ve masumiyeti, saflığı, temizliği temsil eder! Ama, 2017 trendleri böyle demiyor! Gelinlik dediğin pembenin, yeşilin ve lilanın en pastel tonlarında da olabilir diyor. Üstelik renkli gelinlikler ile daha eğlenceli düğünler, daha unutulmaz fotoğraflar garanti ediyor. Kıpır kıpır, renkli kişiliklerin tercihi ile 2017 yılına damgasını vuracak olan renkli gelinlikler ile eğlence garantili bir düğün günü geçirebilirsiniz.

Vera Wang Bride Spring 2017 Desir a L’anglaise from Vera Wang

5 trend milyonlarca farklı gelin…

2017 gelinlik modelleri arasından seçip incelediğimiz bu 5 detay milyonlarca gelinin üzerinde birbirinden farklı havalara bürünecek. Ağır taş modelli, uçuk koyu renkli, keskin hatlı modeller de var… Sizin 2017 gelinlik modelinize hangi trend yön verecek bilemeyiz ama, şimdiden 2017’nin en güzel ve özel gelininin siz olacağını söyleyebiliriz…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu