Makaleler

Gümüş Aksesuarlarla Şık Ev Dekorasyonu

Şık Ev Dekorasyonu…

Bazen kişinin görünümündeki köklü ya da ufak bir değişiklik, kelimenin tam anlamıyla harikalar yaratabilir. Ve bu da bireyin ihtiyaç duyduğu değişimi elde etmesine katkı sağlar. Bunun için bazı insanlar gardıroplarını yenileyip yeni bir saç modeli ve ya röfle yaptırıyorken bazıları da kozmetik ürünlerinden faydalanırlar. Aynı mantığın bireyin ev dekorasyonu için de düşünülebilir, salon ya da yatak odasına çeki düzen vermek ruhsal açıdan da büyük etkiler yaratabilir. Örneğin kişiye canlılık kazandırır ve uyumlu bir ortam yaratarak ferahlık verir.

Eve çeki düzen vermenin ve dekora canlılık katmanın kolay yöntemlerinden biri;  tasarımı gümüş aksesuarlarla taçlandırmaktır. Gümüş renkli aksesuar ve kumaşlar evinize kusursuz bir şekilde uyum sağlayacak, onu daha göz alıcı ve şık bir hale getirecektir. Fakat genellikle bu söylendiğinde kişi ilk etapta abajur, tablo, ayna, duvar süsü ve ya mobilyaları hesaba katmaz.  İşte bu makalede evinizi şık ve zarif gösterebilecek gümüş aksesuarlar hakkında pek çok bilgi edineceksiniz. Bunları aşağıda bulabilirsiniz.

Konforlu sandalyeler, sıra dışı ışıklandırmalar ve rahat yataklar en iyi seçenekler arasındadır ancak bir oda; rengârenk veya gümüş koltuk minderleri, banyo halıları, dekoratif gri yastıklar, perdeler, kilimler gibi basit ve kullanışlı şeylerle de renklendirilebilir. Tüm bu aksesuarlar, ev dekorasyonunu yenileme görevini etkili bir biçimde üstlenirler.

Odayı tamamlamak için seçtiğiniz süsleme türü; zevkinizi, ruh halinizi ve tercihlerinizi yansıtır.
Ayrıca evin dekoru uzun bir iş günü sonucu oluşan stresi ortadan kaldırmaya yardımcı olmakla birlikte, ruh halinizi de büyük oranda etkiler.

Birçok insan renk katarak bir evi ya da odayı canlandırmayı arzularken, bazıları da gri ve beyaz renkleriyle huzur ve sakinlik duygusu uyandırmayı amaçlarlar. Gri tonlarda veya diğer renklerdeki özel tasarım minderler, kırlentler, halı ve kilimler, banyo paspasları, perdeler ve dekoratif yastıklar da bu fikre dâhil edilebilir.

Bunun yanı sıra, bir evi baştan aşağı yenilemek tomarla para harcamak anlamına gelmez. Ergonomik tasarımlı koltuklar, hesap gümüş aksesuarlar ve akıllıca bir planlama da işinizi görebilir.

Tasarım minderler, kırlentler, halı ve kilimler, banyo paspasları, perdeler ve dekoratif yastıklar gibi sade ve şık gümüş renkli ev aksesuarları pratik dekorasyon ürünlerinin en iyi örneklerindendir. Bu aksesuarlar artık göze hitap etmeyen iç dekorasyonun sıradanlığını kırıp evin ambiansını baştan aşağı değiştirebilir.

Bu aksesuarların en iyi tarafı da geri dönüşebilir ve yeniden kullanılabilir olmalarıdır.  Dahası, tasarım minderler, kırlentler, halı ve kilimler, banyo paspasları, perdeler ve dekoratif yastıkların eve yerleştirmesi de kaldırması da fazla vaktinizi almaz.

Şık Ev Dekorasyonu…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu