BalayıBültenler

2017 Kurban Bayramı Tatili İçin Yurt Dışı Destinasyonları

2017 Kurban Bayramı Tatili İçin Yurt Dışı Destinasyonları

2017 Kurban Bayramı tatili nin bakanlar kurulu kararıyla uzatılması sonucu erken rezervasyonlar hemen tükendi. Yurt içi otellerde hemen hemen yer kalmadı. Bu uzun tatili fırsat bilenler yurt dışı  destinasyonlara yöneldiler.

Ülkemizin önde gelen tur operatörlerinden Prontotour, erken rezervasyon fırsatını tüm yıla yayarak tatilcilerin farklı ülkelerde  farklı kültürleri keşfetmelerini sağlıyor.

Ülkemize yakınlığı dolayısıyla seyahat severlerin tercih ettikleri Avrupa ülkeleri güzel tatil seçenekleri sunmakta.

199 €’dan başlayan İtalya turları, tarih ve kültür zenginliklerinin yanı sıra doğası ve eşsiz gurme lezzetleri keşfetmeniz için ideal.

Madrid, Barselona, Valencia ve Bilbao kentlerini kapsayan  İspanya turları 299 €’dan başlamakta.

Viyana, Prag ve Budapeşte’yi kapsayan Orta Avrupa turları, görkemli kaleleri, sarayları ve köprüleriyle Avrupa mimarisinin eşsiz örneklerini gezmenizi sağlarken, Budapeşte’de folklorik Çigan Gecesi eğlencelerine katılmanızı sağlıyor. Bu muhteşem Orta Avrupa turu 399€’dan başlıyor.

Vize sıkıntısı yaşamak istemeyenler için vizesiz turlar harika seçenekler sunmakta. Saraybosna, Üsküp, Ohrid, Belgrad’ın yer aldığı Balkan turları,  Yunan Adaları turları ya da Beyrut, Fas ve Ukrayna turları 259€’dan başlamakta.

[g1_divider style=”simple” icon_subset=”fontawesome-web-application-icons” icon=”plane” icon_color=”#d330d0″ border_color=”#000000″] [/g1_divider]

FEST Travel’de uzatılan 2017 Kurban Bayramı tatili için tatil severlere değişik yurt dışı turları hazırlamış.

İzlanda’nın ünlü “Tanrılar Çavlanı” Godafoss, Trakai Şatosu’nu ziyaret edebileceğiniz Baltık Başkentleri turu, Toraca’nın Bekçileri: Tau Tau’ları görebileceğiniz egzotik Endonezya turu, Peru-Bolivya sınırında “totora” kamışlarından oluşturdukları yüzen adalarda yaşayan ve kendilerine “Güneşin Çocukları” diyen Urolar’ı tanıyabileceğiniz Uro Adaları turu,  Tibet-Butan-Nepal turları son derece ilgi çekici.

[g1_divider style=”simple” icon_subset=”fontawesome-web-application-icons” icon=”plane” icon_color=”#d634e5″ border_color=”#000000″] [/g1_divider]

Gazella Turizm sizi Atlantik Okyanusu’nun doğu kıyısına, Portekiz’e davet ediyor.

29 Ağustos-02 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan Porto-Lizbon gezisinde Sintra, Obidos, Nazara, Guimares ve Fatima şehirleri gezilecek.  Tarihi yerleri gezerken, eğlence ve lezzetin doruklarına ulaşacaksınız.

2017 Kurban Bayramı Tatili İçin Yurt Dışı Destinasyonları 1

Türk Hava Yolları ile yapılacak gidiş-dönüş seferleri yanı sıra 5 yıldızlı otelde kalma fırsatı ve evlerinden havaalanına, havaalanından evlerine ücretsiz transfer imkanı sağlanacak.

[g1_divider style=”simple” icon_subset=”fontawesome-web-application-icons” icon=”plane” icon_color=”#d130ce” border_color=”#000000″] [/g1_divider]

Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın birleşmesini fırsat bilen Türklerin, 2017 Kurban Bayramı tatili için en çok yurt dışı destinasyonları tercih ettiklerini açıkladı.

En çok aranan yurt dışı rotası Amerika olurken, yurt içinde Antalya en çok rezervasyon alan şehir oldu.

New York, en çok uçak bileti rezervasyonu yapılan şehirler arasında ilk sırayı alırken,  Amsterdam, Belgrad ve Bangkok diğer en fazla rezervasyon alan yerler oldular.

Tatil planlamalarını son ana bırakmayarak erken rezervasyon yapan tatilcilerin önemli oranda tasarruf sağlayabileceğini belirten Skyscanner Kıdemli Pazarlama Müdürü Murat Özkök; doğru zamanda erken rezervasyon yapan tatilcilerin, ucuz uçak bileti nasıl bulunur sorusuna doğru yanıtı vermiş olduklarının altını çiziyor.

Ülkemizin % 42 ile Avrupa’nın son dakikacı ülkeleri içinde ilk sırada olduğunu fark ederek, tatilcilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve en uygun seçenekleri sunmak adına en uygun rezervasyon zamanı interaktif çizelgesini hazırladıklarını açıklayan Özkök, bu sayede seyahat severlerin en ucuz biletin hangi tarihlerde olduğunu görmelerini , ‘Fiyat Alarmı’ özelliği ile de fiyat değişikliklerinden hemen haberdar olmalarını sağladıklarını belirtti. 

Ödül kazanmış olan mobil seyahat uygulaması yalnız uçak bileti aramakla kalmayıp, otel arama ve araç kiralama alternatifleriyle çok kısa bir sürede tatil planlaması yapmayı kolaylaştırmakta.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu