MakalelerBültenlerDüğün Hazırlıkları

Beyaz Eşya Çeyiz Paketi İçin En Uygun Seçenekler

Beyaz Eşya Çeyiz Paketi İçin En Uygun Seçenekler

Evlilik hazırlıkları ve düğün alışverişi her zaman yaşanan bir olay olmadığı için çiftler açısından özel bir anlam ifade eder. Zira, çiftlerin beraber yaşayacakları evlere dair seçecekleri mobilyaları, beyaz eşyaları ve diğer tüm araç ve gereçleri birlikte seçmeleri en az düğün günü gibi heyecan verici bir olaydır. Bunun yanı sıra düğün için yapılacak olan alışverişlerin hesaplı olması yeni evlenecek olan çiftler için ayrı bir önem arz etmektedir. Zira her evin odası için alınan mobilyalar çiftlerin sırtına ayrı bir maliyet oluşturmasının yanı sıra alınan eşyaların birbiri ile uyumlu olması dikkat edilmesi gereken farklı bir noktadır.

Beyaz Eşya Markaları

Evlilik yoluna adım atan çiftlerimiz için ise bazı beyaz eşya ve mobilya firmaları hazırladıkları düğün paketleri ile çiftlerimizin ekonomilerini düşünerek sadece yeni evlenen çiftlere özel kampanyalar yapmaktadır. Bu kampanyalar ise çiftlerimizin çoğunun tahmin ettiği gibi eski usul beyaz eşyaları istifleyerek onlara vermek olarak değil son zamanların trend ürünlerini bir araya getirerek uygun fiyatla yeni çiftlerin hizmetine sunmaya yöneliktir. Zira daha önce bir beyaz eşya çeyiz paketi alışverişi yapmamış olan çiftlerimizin aklında “Hangi beyaz eşyayı almalıyım?” gibi sorular bulunmaktadır. Bu yazımızda çiftlerimizin aklındaki bu soru işaretlerini gidermeye çalışacağız.



Beyaz eşya çeyiz paketi markaları arasında kararsız kalan ve sık sık hangi beyaz eşya markasını önerirsiniz diye aslında konuyla hiç alakası bulunmayan insanlara sorular soran çiftlerimize güzel bir haberimiz var! Bu yazıda hangi beyaz eşya markası satın alınması gerektiğini size anlatıyoruz.

Beyaz eşya çeyiz paketi konusunda öncelikle bilmeniz gereken en önemli konu bu alanda deneme yanılma yoluyla tecrübe sahibi olunmaktadır. Yani daha önceden çevrenizde bir beyaz eşya markasını almış ve bundan memnun olmuş bir insanın tavsiyelerini dinleyerek hareket etmeniz sizin için önemlidir. Zira her ürünün kalitesi aşağı yukarı aynı olmasına rağmen beyaz eşyaların kişilerin arayışlarına göre farklılık göstereceğini unutmamanız gerekir.



Hangi Beyaz Eşya Çeyiz Paketi?

“Hangi beyaz eşya alınmalı?” Sorusuna bir cevap verecek olursak ise öncelikle ilk ihtiyaçlarınızı göreceğiniz beyaz eşyaları tercih etmeniz sizin açınızdan faydalı olacaktır. Beyaz eşya mağazaları evliliklerinde kendilerine hiçbir şekilde yaramayacak eşyaları satın alan ve bu alışverişten çok sonraları pişman olan insanlar ile doludur. Sizler de bu çiftlerin yaptığı hataya düşmemek için ilk olarak en çok ihtiyaç duyduğunuz beyaz eşyaları ilk önce alarak hem bütçenizi doğru bir şekilde ayarlayıp hem de geri kalan beyaz eşyalar için gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar kullanım amaçları itibari ile hemen hemen her gün çalıştırmanız gereken beyaz eşyalar olacağı için öncelikle bunlara yönelmenizi tavsiye ediyoruz. Zira içinde bulunduğumuz yüzyılda evlilik hazırlıkları alışverişi yapmaya başlamış hiç kimse çamaşırlarını ve bulaşıklarını elinde yıkamak istemez, öyle değil mi?



Beyaz Eşya Markaları

Şimdi isterseniz bir de gelin beyaz eşya markaları için sizlere örnekler verirken beyaz eşya kampanya ve beyaz eşya düğün paketi gibi seçenekleri inceleyelim.

Beyaz eşya alanında öne çıkan markalar olarak sizlere LG ve Samsung markaları hakkında biraz bilgi vermek istiyoruz. Samsung beyaz eşya ve LG beyaz eşya modelleri hem tasarım anlamında hem de kullanışlı olması bakımından alışveriş yapacak olan çiftler için biçilmiş birer kaftan gibi. Modern bir ev döşemeye hazırlanan çiftlerin ihtiyaçlarını karşılayacak olan tasarımlar ile klasik düzende bir ev döşemeye hazırlanan çiftlerin ihtiyaçlarına aynı oranda cevap verebiliyorlar.

Samsung Beyaz Eşya Paketi

Samsung beyaz eşya düğün paketi ve LG beyaz eşya düğün paketi kapsamlı olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. İçerisinde barındırmış olduğu son teknoloji buzdolabı, çamaşır makinası ve bulaşık makinası ile yukarıda bahsettiğimiz gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Lakin son zamanlarda beyaz eşya paketi dediğimiz zaman bu 3 eşyanın dışında klimalar da oldukça fazlasıyla yer almaya başladı. Bu olay da haliyle paket olarak satılan beyaz eşya fiyatları tarafında pahalılaşmaya neden oldu. Bir güzel yanı ise zaman zaman istemediğiniz veya daha önceden sahip olduğunuz parçalar var ise bu eşyaları paket içeriğinden çıkartarak düğün paketi beyaz eşya fiyatlarında bir düşüş yakalayabilirsiniz. Bunun tam tersi olarak bir eşya daha ekleyerek de fiyatların azalmasını değil ama kendiniz için daha cazip bir alışveriş seçeneği oluşturabilirsiniz.



Samsung Beyaz Eşya Çeyiz Paketi

Örneğin Samsung beyaz eşya fiyatları televizyon aldıktan sonra buzdolabı ve çamaşır makinesi için indirimli olarak sizlere sunuluyor. Buzdolaplarında 400 TL, çamaşır makinelerinde ise 250 TL indirimi yakalayabilirsiniz. Ardından Samsung beyaz eşya seti alanlar, Migros ile yapılan anlaşmadan da faydalanarak 25 TL değerinde hediye çeki fırsatını yakalayabilirler. Böylece alacaklarınız fiyatı artmış olmasa bile birim başına maliyeti düşürebilir ve bütçeniz için faydalı bir işlem yapabilirsiniz.

LG Beyaz Eşya Çeyiz Paketi

Bir başka örneğimiz ise LG beyaz eşya modellerinden geliyor. LG’nin son teknoloji kullanarak ürettiği çamaşır makineleri bir kere alındıktan sonra tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Çeşitli yıkama programlarına sahip olan makine çeyiz paketi içerişinde olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. LG beyaz eşya seti almak isteyip de beyaz rengini sevmeyenler için de harika bir tercih olan bu makine, siyah rengin ahengi ile evlerinizi süslüyor.

LG Beyaz Eşya Paketi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu