BültenlerEDİTÖRÜNÜZDEN

Yılbaşı gecesi partisi ve göz kamaştıran kadınlar….

Yılbaşı Gecesi ve Kırmızı ! Yani kadın.

Yılbaşı gecesi kadınların katılacakları davette kullanacakları hakim renk “Kırmızı” dır.

Belki siyah ve lacivert fazlaca göz önünde olsa da, şıklığın ve seksi duruşun detaylardaki gizemli rengi “Kırmızı” dır.

 

Yılbaşı gecesi partisi ve göz kamaştıran kadınlar…. 1

Bir kadının yılbaşı gecesi davetinde kullanacağı en önemli parça olan kadın iç çamaşırı için Penti son derece rahat, şık ve cesur hissettirecek yeni yıl koleksiyonu ile sizlere yardımcı olmaya hazır.

Altın varaklar, parlak payetler, taş detaylar, göz alıcı danteller ve deri görünümlü cezbedici push-up sütyenler yeni yıl koleksiyonunda kadınlar için farklılık yaratıyor. Değişik bodysuit tasarımlarıyla yılbaşı stilinin de parçası olan kadın iç giyim markası , şık ceketlerin içinde çekici dantel detayları sunuyor.

Yılbaşı gecesi partisi ve göz kamaştıran kadınlar…. 2
Giysi veya küçücük bir aksesuar… Yeter ki üzerinde kırmızı bir parça taşıyan kadın kendini mutlaka iyi ve seksi hissedecektir.

Bir inanışa göre yılbaşı gecesi kadınlara şans ve etkileyici bir tarz kazandıracaktır. Bu nedenle hanımlara internet üzerinden ulaşabilecekleri en zengin ürün yelpazesine sahip giyim markası bonprix’i hatırlatmak isteriz.
Katılacakları yılbaşı gecesi davetlerinde şık ve seksi olmak isteyen kadınlar için Dantelli Kısa Elbise, Yeni Yıl Temalı Babydoll, Korse ve String Takımı, Parlak Saten Babydoll, Kurdele Detaylı Panty, Dantel İşlemeli Sütyen, Trend Babydoll ve String, Jarse Sabahlık ve daha nice kadın iç çamaşır ürünü inanılmaz fiyatlarla bonprix’te.

Yılbaşı gecesi partisi ve göz kamaştıran kadınlar…. 3
Yılbaşı gecesi partisi ve göz kamaştıran kadınlar….

AKAY, yılbaşı elbisesi için kadınlara göz kamaştırıcı tasarımlar sunuyor. Kişiye özel olarak hazırladığı abiye elbise modelleriyle AKAY kadınların ilk tercihi olacak. Yalnız sizin için hazırlanacak abiye elbisenizle katılacağınız yılbaşı davet ve kutlamalarında , marka olduğu halde aynı zamanda haute couture çalışan tek firma olan AKAY’ın güvencesiyle, güven içinde olacaksınız.

Yılbaşı gecesi partisi ve göz kamaştıran kadınlar…. 4
İçinde bulunduğumuz günlerin trendlerini ve klasikleşmiş modellerin günümüze uyarlanmış tasarımlarını hazırladığı modellere yansıtmayı başaran Oleg Cassini ile yılbaşı davet ve partilerinin en şık kadını olacaksınız.
Bu sezon moda renkler olan lacivert, koyu yeşil, şarap rengi ve gri yılbaşı abiyeleri için uygun olabilir. Askılı modern mini modeller, maksi etekler ve dizde kesimler katılacağınız davetin konseptine göre seçiminiz olabilir.

Yılbaşı gecesi partisi ve göz kamaştıran kadınlar…. 5

Yılbaşı gecesi katılacağınız davet için şimdiden form tutmaya başlamalısınız.

Diyetisyen Emre Uzun, yılbaşına sadece 15 gün kala başlayacağınız diyet programıyla iki beden küçülebileceğinizi iddia ediyor. Bu süre zarfında daha az şekerli ve yağlı besinleri tüketmenizi ve öğünlerinizde taze sebze, meyve ve yağsız proteinlere ağırlık vermenizi tavsiye ediyor. Detay için Diyetisyen Emre Uzun’u aramanız menfaatiniz icabı bize göre. Unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu