BültenlerDüğün HazırlıklarıGelin Adayları İçin

2017 Yılbaşı programları, eğlence mekanları ve hazırlıklar…

İstanbul’un iki trendy eğlence mekanı ve onların 2017 yılbaşı programları hakkında haber vermek istedik.

Yeni yıla artık sayılı günler kaldı ve eğlence mekanları son rezervasyonları kabul ediyorlar. Yeni yılı kutlamak için son hazırlıklar tamamlanıyor.

2017 Yılbaşı programları, eğlence mekanları ve hazırlıklar… 1

İstanbul’un en keyifli ve trendy mekanlarından Fenix ilk durağımız.

Eşsiz menüsü ve kişiye özel hazırlanan kokteylleri ile Fenix, unutulmayacak bir yılbaşı gecesi vaat ediyor. Güney Amerika mutfağı ve DJ performansı ile hem damağa hem de kulağa hitap edecek olan İstanbul’un bu havalı eğlence mekanı yılbaşı kutlamalarını seçkin bir ortamda yaşamak isteyenler için son derece uygun bir seçenek.

2017 Yılbaşı programları, eğlence mekanları ve hazırlıklar… 2

Yılbaşı gecesi ayrıcalık yaşamak ister misiniz ?
O zaman size yılbaşı akşamı için hazırladığı özel menüsü ve muazzam boğaz manzarası ile tavsiyemiz Lacivert olacaktır.

Eşsiz sunumları ve yeni yıl menüsüyle misafirlerine zengin seçenekler sunan Lacivert, İstanbul’un seçkin restoranlarından. Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı yeni yıl menüsü ardından eğlencenin acıktırdığı misafirler için hazırlanan sürpriz barbekü lezzetleri eşsiz boğaz manzarası ile birlikte her zaman hatırlayacağınız keyifli bir eğlence mekanı olarak hizmetinizde.

2017 Yılbaşı programları, eğlence mekanları ve hazırlıklar… 3

Yılbaşını dışarıda bir eğlence mekanında geçirecek olan hanımlar için birkaç önerimiz olacak.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olmak isteyen hanımlar size Avustralyalı giyim markası Forever New tarafından hazırlanmış Dark Romance koleksiyonunu önermek isteriz. Forever New’in yeni koleksiyonu Dark Romance ile moda tutkunu kadınlar, şehrin en eğlenceli yeni yıl eğlencelerinde tüm dikkatleri üzerlerinde toplayacaklar.

Kısa balo elbiseleri, ince askılar ve sallantılı dantel detaylar, kalem elbise, tek omuz veya kimono modelleri yeni yıl eğlencelerinde hanımlar tarafından tercih edilecek tasarımlar olacak. Kırmızı ve siyahı bir arada kullanarak sofistike bir görünüm elde edecek olan kadınlar, ışıltılı ayakkabı, çanta ve takılarıyla yeni seneye harika bir başlangıç yapacaklar.

2017 Yılbaşı programları, eğlence mekanları ve hazırlıklar… 4

Yılbaşı eğlencelerinde hanımların saçlarına da gerekli özeni göstermelerini tavsiye eden dünya lideri saç bakım markası Pantene, Pantene Pro-V “Doğal Sentez” serisi ile parlaklığını ve canlılığını yitirmiş saçlarınızı anında güçlendirerek sağlıkla parlamasını sağlıyor.

Yılbaşı daveti öncesi saçlarınıza şekil vermeden önce saçlarınızı Pantene Pro-V Doğal Sentez Şampuan ile arındırın ve arkasından Pantene Pro-V Doğal Sentez Saç Bakım Kremi uygulayın. Böylece şekillendirilecek saçların sağlam bir temeli olacak ve sağlıklı görünümünü ve ışıltısını koruyacaktır. Saçınıza Pantene Keratin Onarıcı E Vitaminli Yağ’ı uygulamanız şekillendirme neticesi ortaya çıkabilecek yıpranmaya karşı koruma ve bakım sağlayacaktır. Son adımda ipeksi bir yumuşaklık ve göz alıcı bir parlaklık için, Pantene Argan Yağlı Elixir’i uygulamanızı tavsiye ederiz.

2017 Yılbaşı programları, eğlence mekanları ve hazırlıklar… 5

Katılacağınız yılbaşı davetinde hanımların trendi ruj ve oje rengi ; Bordo

Yılbaşı gecelerinin ruj ve oje için favori renginin kırmızı olduğu bilinse de Amway Güzellik Danışmanı Sibel Semerci’ye göre 2017 yılına kadınlar bordo ruj ve oje ile girecek.

Öncelikle kalem ile dudakların sınırlarının belirlenmesi esnasında ARTISTRY Asansörlü Dudak Kalemi – Spiced Wine akabinde dudakların renklendirilmesi için ARTISTRY Signature Color Ruj – Velvet kullanılması, yılbaşı gecesi makyajınızın şık ve kalıcı olmasını sağlayacak. Parlatıcı olarak ARTISTRY Signature Color Işıklı Dudak Parlatıcısı – Raspberry Kiss ve oje olarak ARTISTRY Oje’nin sımsıcak tonu Seduction, makyaj çantanız için olmazsa olmazlardan.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu