EDİTÖRÜNÜZDEN

2016 Gelinlik Modelleri Cesur ve Romantik

2016 Gelinlik Modelleri Cesur ve Romantik

Gelin adayları arasında gelinlikte 60’lı yılların modası olan kısa kesimi tercih edenlerde büyük bir artış oldu.

Artık o kadar çok gelinlik modeli görüyoruz ki, gerçekten geçmiş yıllara göre daha büyük bir çeşitlilik ile etek boyları kısalan minilerden 3 boyutlu efektlere kadar uzanan geniş bir yelpazede her herkese hitap eden çok gelinlik modeli var.

Eskisi gibi artık gelin adayları bir prenses havasında kendilerini konumlandırmak istemiyor, hareketlerinde özgür olmak istiyorlar.Çok doğal değil mi ? Hangi gelin kendi özel gecesinde rahatça dans etmek istemez ki? Bu sebeple son yıllarda gelin adayları gelinliklerini hazırlarken, düğün mekanına uygun gecenin yıldızı olmak ve rahat dans edebilmek için gelinliğinde çıkartılabilir etek ve kuyruk bölümü diktiriyor veya ayrıca parti elbisesi satın alıyor.

 Eskisi gibi artık gelin adayları bir prenses havasında kendilerini konumlandırmak istemiyor, hareketlerinde özgür olmak istiyorlar.
Hangi gelin kendi özel gecesinde rahatça dans etmek istemez ki?

2016 Gelinlik modelleri için bir başka trend ise artık gelin adaylarının nedime olarak seçtikleri arkadaşları ile birlikte elbiseler tasarlamak.

2016 yılının en favori gelinlik modelleri A kesimler ve balık modelleri olacak. Özellikle bu kesim gelinlikler romantik olduğu kadar feminen detaylar ile merak uyandırıyor.

Gelinlikler minimalist silüetler içinde, dantel, şifon ve tül işlemeler, çiçek tomurcuklu motifleri ile sanki doğanın bir parçası haline geliyorlar.Bunların bir tık yukarısı ise tüy süslemeler, kristal taşlı taçlar ve uzun duvaklar.

Kişiye özel tasarlanan ve üç boyutlu illüzyon yaratan efektler, 2016 yılında tüm gelinlik tasarımcıları tarafından kullanılmakta.

Bu yıl yine çok moda olan tüyler, gelinliğin bel kısmında ortaya çıkan tüy formları, çok şık ve özgün olacaktır.

Zarif A kesimi gelinliklerde kayık yaka modeli sadeleştirirken, belden kalçaya doğru kabaran volanlı etek kısmı hareketli bir görünüm sağlıyor.

Her zaman olduğu gibi dikkat etmeniz gereken en önemli konu, bel kısımda biraz kilosu ve boyu kısa olanlar gelinlik ararken kabarık etekli modelleri, ince yapılı gelin adayları ise balık etekli veya 60’lı yılların sülün gibi vintage modelleri tercih etmelerini tavsiye ederiz.

Kolları biraz kalın olanlar için artık çok şık ve romantik pelerinli modeller tasarlanıyor. Bir başka önemli detay ise ışıltılı kemerler ve kır çiçeklerinden oluşan gelin buketleri.

Zarif A kesimi gelinliklerde kayık yaka modeli sadeleştirirken, belden kalçaya doğru kabaran volanlı etek kısmı hareketli bir görünüm sağlıyor.
2016 Gelinlik Modelleri Cesur ve Romantik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu