EDİTÖRÜNÜZDENMakaleler

2015 Yılı Renkli Gelinlikler

Renkli Gelinlikler…

Genç kızların her zaman rüyalarını süsleyen gelinlikler, artık şekil değiştiriyor.

2015 yılı gelinlik modası olarak birbirinden güzel gelinlik modelleri, birçok gelin adayının da şimdiden aklını karıştırmaya başladı bile… 2015 yılı gelinlik modasında özellikle renk olarak pembe mini gelinlikler daha çok favori haline geldi. Kış aylarında gelin adayları genelde kabarık gelinlikler tercih ederlerken, yaz aylarında ise daha çok neşeli ve renkli gelinlik modellerini tercih etmektedirler.

Pembe renginin çekiciliği ve albenisi ile gelinlikler arasında artık en çok tercih edilen model haline geldi. 2015 yılı itibariyle gelin adayları rengarenk modelleri yaz aylarında tercih etseler de, genel olarak bakıldığında beyaz ve pembe renklerinin çokça tercih edildiği de bir gerçektir. Gelinlik seçimi oldukça titizlik isteyen ve ince eleyip sık dokunan bir olaydır.

Genç kızlar özellikle düğünleri öncesinde en çok dikkat ettikleri ve zaman harcadıkları iş gelinlik seçme işlemidir.

2015 yılı içinde tercih olarak yine beyaz ağırlıkta olsa da, yeni gelin adayları çılgın renkleri de tercih edebilmektedirler. Dünyanın en önemli ve yine kuşkusuz en değerli kıyafeti nedir? denildiğinde herkesin aklına ilk olarak gelinlik gelir. Çünkü gelinlik bir kez giyilir ama birçok kişi tarafından beğenilerek bakılan bir kıyafet türüdür. Özellikle düğün zamanları gelin adayları gelinliklerinin herkesten farklı olmasını ve daha önce hiçbir gelinin üzerinde görülmemiş olmasını tercih ederler. Bazı gelin adayları bunun için büyük paralar öder ve yurt dışından özel dikim gelinlikler getirtirken, bazı gelin adayları ise özel terzilerine ülkemizde el işlemesi ile diktirmektedirler. Anlayacağınız gelinlik modası önüne geçilmeyen ve sürekli yeni çılgın modellerin çıkacağı bir moda türüdür.

2015 yılı itibariyle de genç gelin adayları özellikle yaz ayına uygun gelinlik seçimlerini de yine rengarenk olmakla beraber, ağırlık olarak pembe ve beyaz renklerine de yönelmektedirler. Çünkü genç gelin adayları alacakları gelinliğin hem görsel olarak şık gözükmesini hem de üzerine rahat olabileceği kanısındadırlar. Bu yüzden gelin adayları gelinliklere göz atarlarken, rahat ve şık olmak için çok çabalarlar.

 

Oscar de la Renta

 

Önü kısa, arkası uzun gelinlikler ise hem 2015 yılı modası hem de geçtiğimiz yıllarda da moda olarak tercih listesinde her zaman ilk sırayı almaktadır.

Renk seçimi olarak ise en çok pembe ve beyaz ağırlıklı renklerin seçildiği de rahatlıkla düğün törenlerinde ki gelin adaylarından anlaşılabilmektedir.

2015 yılı gelinlik modellerinde renk seçiminde yine kırmızı rengi de ön plana çıktığı görülmektedir. Aynı zamanda pembe ve pembenin açık tonlarının da kullanıldığını söylememiz mümkündür.

Yeni evlenecek olan çiftler için moda evlerinde birbirinden değişik 2015 yılına damgasını vurmuş rengarenk gelinlik modelleri de sunulmaktadır.

Geçtiğimiz yıllarda moda olan ve halen moda olmayı sürdüren beyaz rengi de yine tercihler arasında yerini almaktadır. Fakat şuan pembe ve açık pembe tonlarındaki gelinlik türleri daha çok tercih edilmektedir.

 

Makale başlığı gelinlikler Vera Wang imzalıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu